Έναρξη της Εκπαιδευτικής Περιόδου Σεπτεμβρίου για το πρόγραμμα Help Academy Hellas

  • Post category:Νέα
You are currently viewing Έναρξη της Εκπαιδευτικής Περιόδου Σεπτεμβρίου για το πρόγραμμα Help Academy Hellas

Ξεκίνησε η νέα εκπαιδευτική περίοδος Σεπτεμβρίου της Ακαδημίας Εθελοντισμού.

Η εναρκτήρια εκδήλωση του Σαββάτου, 24 Σεπτεμβρίου, σηματοδότησε την αρχή του νέου εκπαιδευτικού τρίμηνου Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου για το πρόγραμμα Help Academy Hellas, που αποτελεί την Β’ Εκπαιδευτική Περίοδο της Ακαδημίας Εθελοντισμού HELPHELLAS.

Στην εκδήλωση, οι εκπαιδευόμενοί μας γνώρισαν τις Εκπαιδεύτριες κυρίες Βασάλα και Χατζηδημητρίου και τα Διοικητικά Στελέχη της Ακαδημίας Εθελοντισμού: Τον Πρόεδρο, κο. Γιώργο Γαμπιεράκη, την Αντιπρόεδρο κα. Αντιγόνη Ωραιοπούλου, την Διευθύντρια Εκπαίδευσης Δρ. Σοφία Χατζηνικολάου και τον Υπεύθυνο του Γραφείου Διεύθυνσης, κο. Φοίβο Στρατάκη.

Συζητήθηκαν οι στόχοι του εκπαιδευτικού προγράμματος και της Ακαδημίας Εθελοντισμού και παρουσιάστηκε συνοπτικά η χρήση της λειτουργικής διαδικτυακής πλατφόρμας εκπαίδευσης του Help Academy.

Οι εκπαιδευόμενοι μοιράστηκαν μαζί μας τις προσδοκίες τους για το πρόγραμμα, τους λόγους για τους οποίους επιθυμούν να συμμετάσχουν, καθώς και σκέψεις σχετικές με την κουλτούρα του Εθελοντισμού.

Καλωσορίζουμε τους καινούργιους εκπαιδευόμενούς μας σε ένα πρόγραμμα που η παρακολούθηση του δεν οδηγεί απλά στην χορήγηση μιας βεβαίωσης, ενός πιστοποιητικού ή μιας πιστοποίησης.

Ανοίγει δρόμους και διευρύνει ορίζοντες.

Βάζει τις βάσεις ώστε όλοι οι άνθρωποι, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθελοντικού υπόβαθρου να δημιουργήσουν μία σταθερή, και όχι περιστασιακή, κουλτούρα και νοοτροπία, η οποία μπορεί να κάνει το παρόν και το μέλλον βιώσιμο.

Καλή μας αρχή!