Το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ και η Ακαδημία Εθελοντισμού «HELPHELLAS» ιδρύουν από κοινού Τράπεζα Ανθρωπιστικής Βοήθειας

You are currently viewing Το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ και η Ακαδημία Εθελοντισμού «HELPHELLAS» ιδρύουν από κοινού Τράπεζα Ανθρωπιστικής Βοήθειας

“Στην ίδρυση τράπεζας ανθρωπιστικής βοήθειας με την επωνυμία «HELLAS HELPBANK» προχώρησαν το ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ και η Ακαδημία Εθελοντισμού «HELPHELLAS» σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης και Αλληλεγγύης «HELPHELLAS».
Στόχος της πρωτοβουλίας είναι η άμεση ανακούφιση ευπαθών και ευαίσθητων ομάδων πολιτών που διαβιούν σε δύσκολες συνθήκες λόγω έκτακτων φυσικών καταστροφών ή φτώχιας.
Το σχετικό μνημόνιο συνεργασίας συνυπέγραψαν ο πρόεδρος του ΙΝΚΑ/ΓΟΚΕ Γιώργος Λεχουρίτης και ο γενικός διευθυντής της «HELPHELLAS» Γιώργος Γαμπιεράκης.
Σκοπός της τράπεζας είναι η υποστήριξη ευπαθών και ευαίσθητων ομάδων μέσω συλλογικών φορέων και Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, κοινωνικών παντοπωλείων και δομών κοινωνικής υποστήριξης των δήμων της Ελλάδας, καθώς και η άμεση υποστήριξη πολιτών σε δύσκολες στιγμές σε έκτακτες φυσικές καταστροφές με τρόπο συντονισμένο και οργανωμένο. ”

Λεπτομέρειες στη συνδρομητική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ.
© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.
Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,
Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021